Tror du at du vet mye om forbedringsverdenen? Har du hatt tidligere suksess med å gjøre boligoppussingsarbeid? Følg disse tipsene for å øke din kunnskap om forbedring av hjemmet.

En fin måte å redusere kostnadene på strømregningen er å bruke et bevegelsessensorlys i stedet for et vanlig verandalys. Det er alternativer så langt som følsomhet og å slå på lyset manuelt hvis disse alternativene er viktige for deg.

Hvis du skal gjøre hjemmeforbedringer, er boremaskinen din et stiftverktøy å ha. Enten du trenger hull boret for skruer, skruer som drives inn i disse hullene eller mange andre bruksområder, er boret ditt verktøyet. Du bør ha en 9-volts batteridrevet boremaskin og noen 1/32, 1/16, 1/8 og 1/4 ″ bor. Få vedlegg som også kan drive med stjerneskjær og flate skruer.

Er det billigere å gjøre det selv eller betale noen andre? Hvis du bestemmer deg for å gjøre badet ditt helt på nytt, men ikke vet noe om rørleggerarbeid, kan det være fordelaktig å betale en rørlegger for å komme inn. Du kan også sjekke ut selvhjelpsbøkene hos din lokale bygningsforsyning. Ikke vær redd for å spørre. Et enkelt prosjekt burde ikke koste mer på grunn av uerfarenhet.

Hvis du ansetter noen til å utføre oppussingsarbeidet ditt, må du aldri betale mer enn 10% ned eller $ 1000, avhengig av hvilken sum som er mindre. Juridisk er en entreprenør ikke i stand til å akseptere mer enn dette tallet. Hvis han ber om ekstra midler, er det et tegn på at personen du hyret kanskje ikke er veldig hederlig.

Forsiktig planlegging er nøkkelen til vellykket oppussingsarbeid. Å ta avgjørelser i siste øyeblikk eller vaffel den dagen du skal begynne, kan være katastrofalt. Når du planlegger i god tid, vil arbeidet ditt bli utført med mye større letthet og effektivitet.

Hvis du føler at hjemmet ditt er for lite, bør du vurdere å renovere kjelleren. I mange tilfeller kan en kjeller gjøres om til en andre stue eller klimastyrt lagringsplass. Hvis kjelleren din har utvendig tilgang, kan du til og med renovere den til en leilighet for leieinntekter eller en svigermorsuite for familiemedlemmer og andre besøkende.

En av de beste lysforbedringene for barnerom, er å legge til retningsbestemt sporbelysning. Denne belysningen kan justeres for å markere kunstverk, forskjellige lekeområder eller møbler. For en spesielt morsom vri, bytt ut ett lys med en rød, gul eller blå lyspære. Sporbelysning er også tidløs og gjør rommet mer allsidig, uten å virke for barnslig.

Hvis frontplenen din har et stort, fullt tre, kan du legge til oppovervendt utendørs aksentbelysning for å understreke den vakre teksturen på bladene og kofferten. Oppadgående belysning er også et godt valg for å fremheve detaljer som spalter eller bueganger. Utendørs aksentbelysning gir også hjemmet betydelig verdi.

Det tar tid, engasjement og praksis å bli ekspert på å forbedre hjemmet. Du vil kanskje bli overrasket over hvordan og når boligforbedringskunnskap er nyttig. Du kan lykkes med ombygging, og disse tipsene skal hjelpe deg med å komme dit.